hits

Linda Nordgård

Derfor trenger du underlivsdeo!

 • Publisert: 12.04.2018, 20:56
 • Kategori: Skjønnhet
 • Jeg har alltid hatt en greie for kvinnelige artister. Da jeg var liten spilte mamma Four Non Blondes, Celine Dion, Bonnie Tyler og Cher - og jeg digga alle sammen like mye. De var helt forskjellige, både utseendemessig og musikalsk, men jeg tenkte ikke over det. Alle artistene hadde minst én sang som jeg kunne gaule og synge etter av livets lyst. Etterhvert som jeg ble eldre valgte jeg selvfølgelig musikken min selv, og siden jeg - som alle andre - ble påvirket av hvem jeg hang med, var kjæreste med, eller humøret mitt, har det vært meget stor variasjon; alt fra Avril Lavigne og Lady Gaga til Kate Bush og Radka Toneff. 
   

  Foruten den intense og langvarige Spice Girls-perioden min var jeg ikke veldig nysgjerrig på HVEM som "skjulte seg" bak musikken jeg hørte på. Det var rett og slett ikke spesielt interessant, og da jeg var 12-13 år var ikke Google-appen laget enda, så man måtte virkelig gjøre en innsats for å finne informasjon om noen. Min andre obsession (etter Spice Girls) var Christina Aguilera. Hun var helt på høyden da jeg gikk i 8. - 9. klasse, altså starten på den - i mine øyne - mest sårbare og påvirkelige tida du skal gjennom de neste ti åra. Og da holdt det ikke lenger å høre på musikken og prøve å herme litt etter dansinga hennes. Jeg sto på rommet mitt og tok hull i nesa med en tegnestift, og dro i mage"fettet" (altså huden...) mens jeg gråt til "Beautiful", fordi jeg ikke hadde hennes perfekte mage. Og den piercingen bidro selvfølgelig ikke til at jeg lignet noe mer, selv om det var intensjonen. Ikke den heftige eyelineren jeg begynte med heller, av samme årsak. De to mislykkede forsøkene på å ligne mer, bare bekreftet hvor uendelig mislykka jeg var. 

   

  Og TAKK OG PRIS for at verken Instagram eller Snapchat var oppfunnet den gangen! Jeg tør ikke tenke på hvordan ønsket, eller kanskje mer besettelsen, om å se ut som henne hadde utviklet seg, hvis jeg hadde fått daglige oppdateringer rett inn på telefonen min. For hadde jeg hatt muligheten ville jeg jo ha oppsøkt det. Selvfølgelig hadde jeg det. For jeg hadde absolutt ikke - som de fleste andre 14-åringer - forståelse for hva denne besettelsen egentlig handla om, nemlig min egen dårlige selvtillit og elendige selvfølelse. Nå, femten (!!!) år senere skjønner jeg jo at det selvfølgelig var grunnen, og jeg har for lengst slått meg til ro med at jeg aldri kan BLI noen andre, uansett hvor mye jeg prøver. Men, det er nesten like forbanna vanskelig og ikke ønskedet.

   

   

  "Åh herreguuuud, jeg vil ha leppene hennes!", "Shiiiit, sjekk de vippene!", "Åååå, jeg vil ha sånt hår!", "Hvorfor kan ikke JEG se sånn ut?!" 

   

  Kjenner du deg igjen? Tipper det! 

   

  Heldigvis for oss finnes det mennesker som veldig gjerne vil hjelpe oss med å ligne MEST mulig på de menneskene vi vet vi aldri kan bli, så vi i hvert fall kan få en liiiten smakebit på hvordan det er. Du kan kjøpe lipkits fra Kylie Jenner for å få hennes lepper, og når du ser at det lipkitet, det gir jo jaggu meg bare fargen - ikke størrelsen - så er det noen som mer enn gjerne kan bidra med litt fillers, for å ta looken helt hjem. Du kan kjøpe Kim Kardashians super-duper-glow-kit, for og oppnå hennes 100% perfekte konturerte og highlightede ansikt, men herregud - du ble visst ikke like skimrende som henne likevel, gitt! Men kanskje den der ansiktsmaska som ser ut som gull kan gjøre susen? Det skader jo ikke å prøve! Så den på Instagram, helt sykt bra resultat! Og tennene da, de MÅ jo blekes. Du har ikke råd til en full oppussing hos tannlegen, for det er jo dyrt, men hva med det hjemmebleking-kitet som alle på Snapchat bruker nå. DET kan sikkert gjøre susen! Og det var jo også en rabattkode med der, så utrolig kjekt! 

   

  Og det håret ditt.. Du skulle ikke satt inn litt extensions, da? Så du ikke det på en blogg, også da? Var det ikke noen som hadde lansert sin egen extension-kolleksjon? Den MÅ jo være bra! Hun bruker ikke det håret selv da, hun har noe fra frisøren, men hun hadde vel ikke laget det hvis det ikke var bra! Men... du føler fortsatt ikke at ting stemmer helt. Det er et eller annet som ødelegger, men du klarer ikke helt å sette fingeren på hva? Hm.. Du trener fem ganger i uka, du spiser cottage cheese og spirulina-tilskudd, tar ingefær-shot og drikker bare aloe vera-vann. Tennene er hvite, leppene har både riktig farge og form, håret er langt og fyldig, highlighteren er #onfleek og huden glitrer om kapp med Moschino-beltespenna di. Men allikevel altså, så er du ikke helt i mål. Kanskje du skulle snakket med noen om det du tenker og føler? Kanskje en psykolog? Komme til bunns i hvor dette ønsket etter å se ut som noen andre kommer fra, og føle deg litt bedre med deg selv. Rett og slett slå deg til ro med den du er! Ikke det? Nei, okei... 

   

  Vet du hva du mangler?! Vet du hva som kan løfte deg ENDA et hakk, gjøre deg enda mer feminin, fresh, selvsikker og glødende? 

   

  UNDERLIVSDEO!! Herregud, at du ikke tenkte på det før...
     Kom igjen a, jenter. Skal vi virkelig gidde dette her lenger? Det går jo greit og bare være fullstendig #notonfleek også, eller? 💁🏼‍♀️


   

 • Publisert: 12.04.2018, 20:56
 • Kategori: Skjønnhet
 • 4 kommentarer
 • 4 kommentarer

  Jenny

  12.04.2018 kl.21:27

  Fantastisk 😊!!

  Linda Nordgård

  12.04.2018 kl.23:08

  Jenny: Takk! <3

  Kathrine Fredriksen

  12.04.2018 kl.22:45

  Jeg lurer på hva som blir det neste...

  UNDERLIVSDEO!

  Åja.. okei.. så det er det vi gjør nå.. om ikke lenge kommer det vel analdeo også sånn at når man fiser trenger man ikke tenker over at det skal lukte..

  Det var faktisk en mye bedre idè enn underlivsdeo... WOOO! Går og tar patent på det med det samme! Kan jo tross alt tjene penger på dette!

  Nå må samfunnet kutte ut! Begynner å bli så kraftig lei av at det er unormalt å være normal.

  Linda Nordgård

  12.04.2018 kl.23:09

  Kathrine Fredriksen: SÅ ENIG!

  Skriv en ny kommentar